BATAVIA en BLUCAVE sponsor van tv-programma Alles Over Wonen SBS6

BATAVIA en BLUCAVE sponsor van tv-programma Alles Over Wonen SBS6

Geplaatst op: 12-02-2014

"Sterke tips van Jarno"

Batavia en BluCave op TV + mooie aanbiedingen bij onze partners.

Mocht je op het punt staan om te verhuizen, te gaan verbouwen of ben je op zoek naar duurzame oplossingen in en om je woning, dan moet je vooral vanaf zondag 16 februari gaan kijken naar het nieuwe woonprogramma van SBS 6 met de titel “Alles over Wonen” met een speciale rol voor BATAVIA/BluCave, in een leuk wekelijks terugkerend item; “Sterke tips van Jarno”!

“Alles over Wonen” is een wekelijks programma van een half uur waarin een specifiek woonthema wordt behandeld. Je kunt alles te weten komen over bijvoorbeeld het bouwen of verbouwen van een kantoor aan huis, badkamers en inbraakpreventietips. Het presentatie-duo wordt gevormd door Anouk van Kooijk en Jeroen Smits en zij gaan wekelijks op onderzoek uit. Een vast onderdeel is de minuut van Jarno Hams, die laat zien wat er allemaal met praktische tools en opbergsystemen te doen is in en om huis. Door die handigheidjes laat Jarno zien hoe leuk en makkelijk het is om te klussen.

In het programma is tevens aandacht voor de vaste huiskok Madri Gerber. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse bereidt de lekkerste gerechten.

Resumerend, een gezellig woonprogramma vol praktische tips voor de zondagmiddag.

Wij zeggen, kijken dus!

Wekelijks bij SBS6 vanaf 16 februari van 16:00 tot 16:30 uur, herhaling een week later op zaterdag van 15:00 tot 15:30 uur

< Terug naar overzicht