Batavia Sponsort Dakar Team Coronel 2018

Batavia Sponsort Dakar Team Coronel 2018

Geplaatst op: 15-11-2017

Batavia presenteert zich met trots als één van de sponsors van het Tim & Tom Coronel Dakar team. De Dakar is één van de grootste offroad evenementen ter wereld. Batavia vindt dit een unieke samenwerking en een kans om een geheel nieuwe klantengroep te kunnen bereiken.

Coronel Dakar team
Tim en Tom hebben besloten het komende jaar samen de Dakar te gaan rijden. Na jaren in een aparte buggy te hebben gereden gaan ze nu in een door het Amerikaanse Jefferies Racing gemaakte buggy racen. De buggy heeft het stoere uiterlijk van een hummer en de bijpassende naam ‘’the beast’’.

 

Het sponsorschap
Ons logo heeft een mooie plek op de nieuwe auto van de gebroeders Coronel gekregen, die op donderdag 2 november is onthuld. Verder is het logo van Batavia te zien op de kleding en alle merchandise van het team. De komende maanden wordt er gepersonaliseerde content gepubliceerd met Tim & Tom, waaronder promotiefoto’s en video’s.

Eerste resultaten
De eerste resultaten van de samenwerking zijn al zeer goed. Met een like & deel actie op Facebook voor pre-proloog kaarten was het bereik torenhoog en kwamen de reacties veelvuldig binnen. Allesomvattend een goede start van een nu al mooie samenwerking.

 

< Terug naar overzicht