BluCave bij GAMMA

BluCave bij GAMMA

Geplaatst op: 14-07-2015

BluCave nu te koop bij GAMMA en in de GAMMA webshop

Vanaf heden is het revolutionaire opbergsysteem Blucave verkrijgbaar bij GAMMA, in de bouwmarkt en in de webshop.

Het ombouwteam van Blucave is in juli begonnen met de uitrol van het Blucave concept bij Gamma. De ombouw omhelst het voor GAMMA ontwikkelde 2 meter concept waarin de beste en meest populaire BluCave producten zijn opgenomen.

Blucave is een universeel opbergsysteem voor gereedschap wat de consument keuzevrijheid biedt door de modulaire opbouw en uitbreidingsmogelijkheden. Het basis systeem bestaat uit een systeemrail en systeemkoffers. De systeemrail kun je bevestigen in de garage, schuur, bijkeuken, op zolder en zelfs in je bedrijfswagen. Systeemrail monteren, gereedschapkoffer erop vastklikken en opgeruimd staat netjes.

Geen gehannes
Het verschil met bestaande opbergsystemen is dat je al je gereedschap in makkelijk te transporteren koffers mee kunt nemen naar je klusje in en om het huis of daarbuiten. Koffer los klikken meenemen en klaar. De koffers zijn flexibel in te delen en optioneel zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Van losse laatjes tot een compleet systeemschap met afsluitbare kap.

Audio Zone_2.279 kopie AudioZone
De laatste toevoeging is de BluCave AudioZone. Een ingenieuze Bluetooth speaker waar je al je favoriete muziek of radio stations naar toe kunt streamen. De AudioZone is eenvoudig in de koffer te (de)monteren, zodat je niet alleen tijdens het klussen lekkere muziek kunt draaien maar ook in je vrijetijd, in huis en tuin of op vakantie kunt genieten van een fantastische geluidskwaliteit. De ingebouwde accu gaat tot wel 10 uur mee!
Powermodule met werklamp
Optioneel is ook een systeemkoffer met powermodule verkijgbaar waarin je naast een 6 meter lang verlengsnoer ook nog een extra stekkerdoos kwijt kunt en een krachtige werklamp. Met Blucave krijgt het klussen een geheel nieuwe dimensie.
Power Module complete - unpacked

Gamma
Op de website van GAMMA kun je direct zien of jouw GAMMA BluCave op voorraad heeft. Ook kun je het BluCave assortiment direct online bestellen. Batavia GmbH is trots op de uitbereiding in het aantal verkooppunten met GAMMA. GAMMA is immers dé klusautoriteit in Nederland en marktleider met 166 bouwmarkten. GAMMA voorziet in de klusbehoefte van de consument en zelfstandige professionals bij het verbouwen, onderhouden en verfraaien van zijn of haar gehele woning en de directe omgeving daarvan, zoals de tuin en de garage.

Bezorging Gamma 1_tcm10-9278 website-contentlarge
< Terug naar overzicht