Word net als onze Batavia MAXX een klusheld met de Klusbox van Batavia. De Klusbox is een box vol (elektrisch) gereedschap van Batavia waarmee elke klus geklaard kan worden. Of je nou je badkamer, keuken of woonkamer wilt verbouwen, met de Klusbox wordt het gegarandeerd een succes! 
Innovative power is our quality, zo ook onze Klusbox. De eerste in zijn soort!

De Klusbox wordt thuis bezorgd waarna het klussen kan beginnen. De Klusbox is geschikt voor elke doe-het-zelver en bevat alle benodigde gereedschappen voor de verbouwing. Na gebruik stuur je de Klusbox voor jou kostenloos retour. Leuker en makkelijker kunnen wij het niet maken!
Boren, Schroeven en Kloppen | Schuren, Slijpen en Frezen

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE BATAVIA KLUSBOX OF WIL JE HEM HUREN?

Bekijk altijd eerst de beschikbaarheid van de Klusbox om teleurstellingen te voorkomen. Neem indien nodig telefonisch- of schriftelijk contact op met onze klantenservice (klusbox@batavia.eu) om de Klusbox zeker te stellen.

Je kunt de Klusbox reserveren middels een e-mail naar klusbox@batavia.eu. De reservering is definitief als de overeenkomst getekend is en de huur en borg voldaan zijn. Voor het voldoen van de huur en borg ontvang je een betaalverzoek per mail, deze kun je per iDEAL voldoen. De Klusbox wordt thuis bij je afgeleverd per DHL op de door jou aangegeven datum. Per product wordt een handleiding meegeleverd, waarin het correcte gebruik en alle functies van het desbetreffende apparaat duidelijk worden uitgelegd!

Gedurende de huurperiode kun je ongeremd doorgaan met klussen. Alle gereedschappen in de Klusbox mogen namelijk onbeperkt gebruikt worden tijdens de huurperiode! Valt de klus tegen, of ben je de Klusbox onverhoopt langer nodig? Geen probleem, mits de Klusbox niet gereserveerd is. Controleer deze status altijd telefonisch met onze klantenservice.

Voor het terugsturen van de Klusbox zit in de Klusbox een DHL retourlabel, indien deze er niet in zit wordt deze op verzoek direct toegestuurd per email. Je kunt de Klusbox bij een DHL afgiftepunt inleveren. Indien alles weer netjes retour ontvangen is door ons krijg je binnen 5 dagen na ontvangt de borg retour, anders nemen we even contact met je op.
Graag de apparaten en box schoon retour, en de box sluiten op de aangegeven manier.

 

KLUSBOX 1:

   
   
   

 

KLUSBOX XL:

 

Voordeel van de Klusbox:

  • Eerste complete klusbox
  • Aan de deur bezorgd
  • Kwaliteitsgereedschap
  • Eigen (Batavia) merk
  • 2 – 4 weken
  • Ideaal voor een verbouwing

Kosten:

Klusbox normaal voor 2 Weken – €25

Klusbox XL voor 2 Weken – €59 (borg €100)

Wat zijn de afmetingen van de Klusbox?

De afmetingen van de kleine Klusbox zijn: 40 x 60 x 32 cm (LxBxH) en de Klusbox XL zijn: 124 x 86 x 90 cm (LxBxH)

Kan de Klusbox buiten staan?

De Klusbox wordt standaard geleverd met een stevige afdekhoes. Tevens zit er een slot op de Klusbox om hem af te sluiten. Echter, de verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de huurder!!

Meer Informatie?

Neem contact met ons op klusbox@batavia.eu met je vragen. Bekijk de verhuurvoorwaarden hier.