Word net als onze Batavia MAXX een klusheld met de Klus Box van Batavia. De Klus Box is een box vol (elektrisch) gereedschap van Batavia waarmee elke klus geklaard kan worden. Of je nou je badkamer, keuken of woonkamer wilt verbouwen, met de Klus Box wordt het gegarandeerd een succes! 
Innovative power is our quality, zo ook onze Klus Box. De eerste in zijn soort!

De Klus Box wordt thuis afgeleverd waarna het klussen kan beginnen. De Klus Box is geschikt voor elke doe-het-zelver en bevat alle benodigde gereedschappen voor de verbouwing. Na gebruik wordt de Klus Box weer bij je opgehaald. Leuker en makkelijker kunnen wij het niet maken!
Boren, Schroeven en Kloppen | Schuren, Slijpen en Frezen | Ladders en Hulpmiddelen

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE BATAVIA KLUS BOX OF WIL JE HEM HUREN?

[mailmunch-form id=”623288″]

 

Bekijk altijd eerst de beschikbaarheid van de Klus Box om teleurstellingen te voorkomen. Neem indien nodig telefonisch- of schriftelijk contact op met onze klantenservice om de Klus Box zeker te stellen.

Je kunt de Klus Box reserveren via de website, telefonisch of middels een e-mail naar klusbox@batavia.eu. Houd rekening met de borg die voor aanvang voldaan moet worden. Deze borg kan zowel contant als middels een SEPA-overschrijving betaald worden.
De huursom dient contant betaald te worden bij aflevering van de Klus Box. Per product wordt een handleiding meegeleverd, waarin alle functies van het desbetreffende apparaat duidelijk worden uitgelegd!

Gedurende de huurperiode kun je ongeremd doorgaan met klussen. Alle gereedschappen in de Klus Box mogen namelijk onbeperkt gebruikt worden tijdens de huurperiode! Valt de klus tegen, of ben je de Klus box onverhoopt langer nodig? Geen probleem, mits de Klus Box niet gereserveerd is. Controleer deze status altijd telefonisch met onze klantenservice.

Vooraf wordt de verwachte ophaaldatum met je besproken. Deze ophaaldatum is bindend indien de huurperiode niet tussentijds wordt verlengd. Bij terugkomst wordt de complete Klus Box gecontroleerd. Dit om de kwaliteit van onze gereedschappen te kunnen garanderen, ook bij de volgende huurders! Nadat de producten succesvol zijn gecontroleerd ontvang je de borg binnen 7 werkdagen terug.

     
       
     

 

Voordeel van de Klus box:

  • Eerste complete klus box
  • Aan de deur bezorgd
  • Kwaliteitsgereedschap
  • Eigen (Batavia) merk
  • 16 gereedschappen
  • 2 – 4 weken
  • Ideaal voor een verbouwing

Kosten:

2 Weken – €99

4 Weken – €198

Wat zijn de afmetingen van de Klus Box?

De afmetingen van de Klus Box zijn: 124 x 86 x 90 cm (LxBxH).

Kan de Klus Box buiten staan?

De Klus Box wordt standaard geleverd met een stevige afdekhoes. Tevens zit er een slot op de Klus Box om hem af te sluiten. Echter, de verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de huurder!!

Meer Informatie?

Neem contact met ons op klusbox@batavia.eu met je vragen. Bekijk de verhuurvoorwaarden hier.