Over Batavia

Over Batavia

Batavia, Tools to Build

Batavia is een internationaal gereedschapmerk dat is opgericht in 2009. Batavia is gespecialiseerd in technisch innovatieve gereedschappen en Doe-Het-Zelf producten. In veel gevallen zijn deze producten door onszelf ontworpen en ontwikkeld en met succes door ons geïntroduceerd in voornamelijk de Europese, maar ook Amerikaanse en Australische markt.

Ons bedrijf is een internationale onderneming, met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Duitsland, Hong Kong en Shanghai. Onze strategische inkoop en productie partners opereren vanuit verschillende gebieden: Hong Kong, Shenzhen, Shanghai, Ningbo, Suzhou, Taiwan, Korea en ook Europa. Samen ontwikkelen we veel van onze producten in samenwerking met professionele en gevestigde fabrieken. Door onze samenwerking met ruim 100 professionele fabrieken kunnen wij de nieuwste producten, innovaties en technologieën leveren.

We hebben een breed productportfolio voor professionals en doe-het-zelvers op het gebied van elektrisch gereedschap, indoor & outdoor producten en werkplaatsinrichting.

Batavia, Innovative Power is our Quality

Onze principes in de dagelijkse werkzaamheden zijn kwaliteit, innovatie en time to market. Waar mogelijk zullen we altijd gebruik maken van de nieuwste en meest milieuvriendelijke technologieën om onze producten te produceren. Als een actief BSCI / FTA-lid volgen en controleren we nauwlettend de structurele en consequente handhaving van de internationale sociale normen in de productiefaciliteiten van onze handelspartners.

We geven vorm aan de toekomst en zijn een waardevolle aanvulling op de online&retail-industrie dankzij onze innovatieve producten en methoden voor samenwerking en marketing. In onafhankelijke concurrentie en vergelijkende tests overtuigen onze gereedschappen altijd door sterke producteigenschappen en een duidelijke toegevoegde waarde.

Service en ondersteuning van Batavia

Wij bieden een perfect serviceplatform op het gebied van aftersales en gebruikersondersteuning. Wij zijn altijd beschikbaar voor u en werken als partners aan gemeenschappelijke groei en maximaal succes. Maak gebruik van onze kennis in de wereldhandel om uw klanten sneller en efficiënter te bereiken. Een schat aan sterke POS-oplossingen en attractieve content wordt geleverd om de detailhandel en online markt te ondersteunen.

Doe mee aan het succesverhaal van Batavia!

Batavia producten