Winnaar Blucave Mancave!

Winnaar Blucave Mancave!

Geplaatst op: 03-01-2014

Gefeliciteerd Olivier uit Lochem!

Jouw foto’s + motivatie hebben wij gekozen als de beste en daarom win jij de MANCAVE! Je wint een compleet BluCave opbergsysteem en een unieke Bavaria koelkast gevuld met 0.0% bier. Wij zullen binnenkort contact met je opnemen. Nogmaals gefeliciteerd en alvast veel plezier ermee.
– Het BluCave Team

Hieronder de winnende motivatie + foto’s:

Ik zag jullie site en deze slaat de spijker op zijn kop. Een perfecte match met mijn Mancave project.
Sinds 1 oktober ben ik bezig met de verbouw van mijn eigen Mancave. Hiervoor het ik het bedrijfsgebouw van mijn achterbuurman gekocht en mijn oude garage verwijderd.
Het wordt een heiligdom voor mannen waar ik ongestoord mannen dingen kan doen met m’n makkers. Ongestoord bezig zijn; prutsen met techniek, bouwen creëren en scheppen, mijn oude Porsche onderhouden, houthakken en fikkie stoken, een stevige workout en natuurlijk een  biertje drinken onder het genot van mannen muziek. Hier is straks geen ruimte voor speelgoed, frutseltjes, schoenen en familieleden die aan papa’s spullen komen.
De Mancave is ruim 60 m2 en intussen is er een loopdeur een raam en een 5 meter brede garagedeur in gezet. Deze week wordt de bestrating afgewerkt. Om dit met vriendin en kids voor elkaar te krijgen, heb ik overigens de keuken compleet moeten verbouwen en de bijkeuken in een extra speelkamer voor de kinderen moeten veranderen. Dit compensatieproject is afgerond dus is het nu tijd om me terug te trekken in mijn Mancave.
Mijn volgende stappen:

  • Buitenkant afwerken.
  • Installeren van zonnepanelen om groen en zelfvoorzienend te zijn.
  • Verbouwen mancave badkamer, toilet is reeds aanwezig.
  • Installeren van een brug voor de auto.
  • Inrichten van werkbank met goed opbergsysteem. Met al mijn plannen is 60m2 toch niet veel en moet gereedschap efficiënt worden opgeborgen.
  • Workout area inrichten met een bokszak, optrekstang en dumbells. Geen prio, dit kan ook op de sportschool.
  • Sound systeem aansluiten en een goede 2e hands leren chesterfield bank regelen.
  • Installatie van een kleine bar of in ieder geval goede koelkast met mannendingen. Dus weg met de koelkast met groente, appelsap en babyvoedsel.

Overigens zijn behalve mijn zoon ook mijn vriendin en 2 dochters best welkom, mits ze zich aan de specifieke Mancave bezoekers code houden. Alleen na toestemming binnenkomen, nergens aankomen en geen eigen spullen meenemen.
Zoals u ziet zijn een goed opbergsysteem en een goede koelkast nog ontbrekende zaken in mijn Mancave project. Ik kan u verzekeren dat ze in goede handen zullen zijn en hoop dan ook dat ik er voor in aanmerking kom.

< Terug naar overzicht